-->

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Lapastelua!


Sain lopulta toisetkin (tällä kertaa omaan käyttöön tulevat) Cthulhu-lapaset valmiiksi. Kyllä kesti! Opinpahan ainakin sen, että en enää toista kertaa ota projektiksi kahta samaa ja monimutkaista kirjoneuletta peräjälkeen, ainakaan jos neulottavana on vielä kerralla pari sitä samaa. Ei toiseen pariin innostus riitä niin pitkään pötköön ja kerralla! Eli näitä on oikeasti työstetty kuukausitolkulla, muutama rivi silloin tällöin.



Peukalo on tosiaan kudottu eri värillä, koska tuo tummempi vihreä oli vähällä loppua kesken. Yllätyin siitä, miten hyvin vaalea vihreä ja tumma harmaa sointuivat yhteen - saatan siis kokeilla jotain muutakin sillä väriyhdistelmällä!


Meinasin ensin esitellä samassa postauksessa joitain keskeneräisiä juttuja, vakuutellakseni  kuinka ahkera ja tehokas olen, vaikka oikeasti olen koko kesänä neulonut tai askarrellut tuskin lainkaan.  Postaus jäi kuitenkin kesken luonnosvaiheessa, ja palattuani sen pariin uudestaan, totesin että ehkä teen niistä projekteista ihan omat postauksensa work in progress-kuvineen. Sitten joskus kun on valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti