-->

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Merenkulkija-sukat jalassa

Sain lopulta aikaiseksi päätellä ja kuvata parit telkkarin ääressä valmistuneet sukat. Mallina oli siis kavennettu ja toiseltakin puolelta resorinen versio Merenkulkijasta.

Ensimmäisenä syntyivät - ainakin enimmäkseen -  haltianharmaat sukat Jämsän Huopatehtaan Tuisku-langasta, joka tietenkin loppui kesken hiukan ennen parin jälkimmäisen sukan kärkikavennuksia. Eikä sitä tietenkään enää saanut lisää. Lankamaailmassa sitten ehdottivat tekemään lopun harmaasta Viking Villestä. Aika näkyvä värinvaihdos siihen silti tuli. Enkä nyt sitten lopulta tiedä, kuinka haltiamaiselta valmis lopputuloskaan näyttää, mutta on siinä vähän jotain fantasiatunnelmaa kuitenkin...




Mutta kavennettu versio istuu jalkaan huomattavasti paremmin kuin se alkuperäinen leveä säkki! Siitä hyvästä samoilla silmukkamäärillä piti kokeilla saman ohjeen toistakin palmikkovaihtoehtoa. Nämä toiset sukat on tehty Gjestalin Superwash Sportista, sillä hyvällä perusteella että "ihanan väristä".



Kaiken lisäksi väri sointuu hyvin tuohon hameeseen! Pitääkin miettiä, koska olisi mahdollisesti hyvä sää käyttää moista yhdistelmää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti