-->

perjantai 30. toukokuuta 2014

Plant A Letterbox Day 2014

Viime viikon lauantaina oli Atlas Questin kansainvälinen lodjunpiilotustapahtuma, International Plant A Letterbox Day. Suurin osa bokseista joita päivän aikana piilotettiin, sijaitsee varmaan hyvinkin Yhdysvalloissa, mutta Suomessakin piilotettiin kolme uutta boksia :)

Ja kyllä, osallistuin. Ja kyllä, jäihän se tietysti viime tippaan. Olin kaiverrellut alustavasti jokuseen Tiimarin loppuunmyynnistä ostettuun kumiin jotain, ja sattumalta huomannut niiden mahtuvan Kinder-munien yllärirasiaan. Koostin siis hätäpäissäni tosi pienen boksin sellaisesta, eikä sinne mahtunut kuin leimasin ja pieni, itse kyhätty lokikirja (jota piti vielä veistää pienemmäksi, jotta rasia olisi mahtunut kiinni). No, leimasimen kuva-aihe oli sinänsä harkittu, koska olin ajatellut tiettyä teemaa tiettyyn paikkaan jo aikaisemmin. Toteutuksesta sen sijaan voidaan olla montaa mieltä - testasin ensimmäistä kertaa Tarjoustalosta ostettuja kaiverrusteriä ja alusta oli moiseen testailuun vähän turhan pieni. Uljaan korpin sijaan se näyttää ehkä vähän pölypallolta tai Todella Säälittävältä Fossiililta, niin kuin sitä jollekin luonnehdin... Mutta tuli tehtyä ja tuli osallistuttua!

Spoilerikuvien postaamista ei kai yleensä pidetä erityisen etiketin mukaisena, mutta tämä ylivalottunut räpsy ei toisaalta paljasta boksin leimaa, eikä kätköpaikkaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti