-->

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

6 päivää Halloweeniin - jyrsittävät haamulinnat

Taisin lupailla lisää teollisuusvahvuisia rullahylsyjä. Tällä kertaa kyse on vessapaperirullan hylsyistä - semmoisista jättirullatelineisiin laitettavista. Omat kanini eivät ole koskaan innostuneet tavallisista vessapaperirullan hylsyistä, mutta isommat ja kovempaa pahvia olevat rullahylsyt ovat olleet suuressa suosiossa.

Ja kun viikkoteema on "Halloween kummitustalossa", mikä jottei niitä hylsyjä vähän koristelisi teeman mukaan ennen käyttöä... Näihin on piirretty aronianmarjoilla haamuja leijailemassa kummituslinnassa. (Sen verran aikaisemmin syksyllä, etteivät mustarastaat olleet tyystin tyhjentäneet pensaita.)

Ensimmäiseyt kuvat haamulinnoista tuli otettua sen verran tuoreeltaan, että marjamehu on vielä vallan violettia. Ensiksi niitä tuli tarjottua ulkotarhassa Sinatralle ja Boogielle, joita kiinnosti yhtä paljon kuin samassa tarhassa ja samalla kertaa esitelty kaivelusäkki.


Kuten näkyy, kuivuessaan marjamehu muuttuu violetista sinisemmäksi.  Ja kuten viimeksikin, ensimmäisenä uuteen leluun perehtyy hartaudella Algoth!


Batmobiilille maistuu perehtymisen lisäksi myös heitteleminen ja jyrsiminen. Kuvaan ehti vain jälkimmäinen. Kuvaa ei myöskään ole siitä, kuinka Batmobiili mätki rullalla Englaa  niin että Engla ihan tuohtui.


Sen sijaan kuva löytyy rullasta kevyen käytön jälkeen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti