-->

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kalenteriaskartelun sosiaalinen ulottuvuus ja haasteen fyysinen ulottuvuus

Huh, löytyipäs sitä lopulta vertaistukea kalenteriaskarteluun ihan suomeksikin :D Tuulenpesän suosituksesta löysin Planner Lovers Finlandin blogin ja Facebook-ryhmän - tai se, minkä kautta sinne päädyin, oli "planspiraatio"-haaste, jossa tuunataan kalenteriviikko annettujen teemojen inspiroimana. 

Tähän mennessä olen seurannut Facebookissa lähinnä kansainvälistä Fauxbonichis & Fauxdoris-ryhmää, joten kotimainen kalenteriskene ja se, kuinka paljon muitakin innokkaita kalenteriaskartelijoita on, on ollut vähän pimennossa. Planner Lovers Finlandiin liittyessä huomasin, että jokunen kaveri kuuluu sen lisäksi myös Kalenterimania-nimiseen ryhmään, joten liityin siihenkin - eikä noiden kavereiden kanssa ollut ikinä aikaisemmin tullut puheeksi kalenterit tai niiden tuunaus!


Planspiraatio #2:n innoittamana väkersin yhden sivun varastoon tulevaa varten. (Omassa kalenterissanihan on viikot jo valmiina vuoden loppuun asti, joten ylimääräinen sivu jäänee odottelemaan seuraavaa vuotta).  Valitettavasti arvontaan en ehtinyt osallistua, kun huomasin liian myöhään että kuva olisi pitänyt lähettää tiettyyn kellonaikaan mennessä. Seuraavan kerran sitten! Valitsin bingoruudukosta umpimähkään rivin "kettu - sirkus- musta". Taustapaperi valikoitui tuon sirkus-teeman mukaan, mustalla sitten leimailtiin päivät ja piirreltiin kettuja marginaaleihin.  Ketut syntyivät vapaalla kädellä ja sen kummemmin suunnittelematta - enkä ole niihin ihan tyytyväinen. Yksipyöräisellä ajava jonglöörikettu on ehkä onnistunein, ja häntänsä varassa roikkuva trapetsitaitelijakettu tulkinnanvaraisin. Nuorallatanssijakettu näyttää niinkuin kääntyilisi ärsyyntyneenä kärpästä kohti :D Taustapaperikin näyttää vähän levottomalta, mutta toisaalta on luonnossa vaaleampi kuin kuvassa.




Edellisestä päivityksestä on kulahtanut aikaa. Aloitin silloin innoissani käsityökirjahaasteen spin-offina printattujen mutta vielä tekemättömien ohjeiden haastetta, eli kukkasukkia. Niin paljon kuin tykkäänkin väriyhdistelmästä, taidan silti vielä päätyä purkamaan aloituksen, koska noista on tulossa ihan älyttömän leveät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti