-->

perjantai 14. lokakuuta 2016

17 päivää Halloweeniin - printtiperjantai?

Ei tullut postiperjantaita tästäkään, kun eivät postitukseni ole vielä saapuneet vastaanottajilleen. Vietetäänkös sitten plannerperjantaita? Vai pitäisikö puhua printtiperjantaista, koska viime viikollakin oli vain linkkivinkki printattavien pariin?

Tänään meillä on tarjolla linkkejä ilmaiseksi printattaviin Halloween-aiheisiin kalenteritarroihin. Niitä ei taidakaan olla ihan vähän.

Noissa isompien brändien kalentereissa on ilmeisesti keskenään vähän eri kokoiset päiväruudut, joten osaa printattavista on saatavilla useampaa kokoa, osaa johonkin tiettyyn kokoon. Itse kun operoin joka tapauksessa tee-se-itse-kalenterilla, en ole sen kummemmin miettinyt noita kokojuttuja.

Cute Daisylla on iloinen ja värikäs Halloween-setti, jonka kanssa saa täytettyä vaikka koko sivun. Itse asiassa, Cute Daisylla on lisääkin settejä, joista voi valita miellyttävimmän värisen tai vaikka kaikki!

Planner Problemin Halloween-settiin kuuluu paitsi koristetarroja, myös erilaisia funktionaalisia tarroja joihin merkitä arjen asioita - niin kuin tehtävälistoja, pyykkipäivää, laskujen eräpäivää, lounasta. Kaikkea hehkeissä sesongin väreissä. Hehkeät ja henkeen sopivat värit on myös Planner Problemin lokakuu-setissä.
Eikä siinä vielä kaikki- Planner Problemilla on tarjolla myös printattava Halloween-laskuri, ja pelkkiä Halloween-aiheisia koristetarroja.

Beayoutiful Planningilla on tarjolla myös koko lokakuun setti, joka on samalla Halloween-teemainen. Onpas söpö.

Vintage Glam Studio tarjoaa niin ikään lokakuulle Halloween-koristeita, ja toisessa setissä vielä enemmän hippahenkisyyttä ja kurpitsahymyjä.


No mutta. Sitten on vielä tietenkin Harry Potter-aiheiset kalenteritulosteltavat. Mainitaan ne nyt vielä erikseen, koska toisaalta Harry Potter sopii hyvinkin yhdeksi Halloween-teemaksi, mutta toisaalta sitä voi fiilistellä ihan koska tahansa.

Toinen toistaan värikkäämpiä printattavia koristetarroja läpi kahlatessa mieleen muistui jossain aikaisemmin näkemäni Harry Potter-aiheinen sivupohja. Se, mitä muistelin, oli Belle of My Own Ballin päiväsivupohja, jossa on tehtävälistan lisäksi kohdat myös askellaskurille ja ateriasuunnittelulle. Sitä etsiessä tuli vastaan myös Lorraine A Life Less Ordinaryn viikkosivupohjat. Ehkä lisää etsimällä löytyisi lisää näitä. Löytyihän niitä koristetarroja kalenteriin myös tällä teemalla, niin kuin vaikka nämät  Interrobang Designsin tarrat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti