-->

lauantai 8. lokakuuta 2016

23 päivää Halloweeniin - pari kalenterisivua

...Tuli sitten jälkeenpäin mieleen, että postiperjantain sijaan olisikin pitänyt lanseerata planner-perjantai, kun kalenteriaiheiset päivitykset ovat lähiaikoina olleet blogin suosituimpia. No, onnistuu se lauantainakin.

Kaikkinaisen Halloween-ilottelun ystävänä on kyllä toistaiseksi sivut yllättävänkin blankot - oranssin ja mustan sävyiset päiväleimat ja koristeteipit on jo viime vuoden puolella tapahtuneen kalenteriaskartelun peruja.


Vähän epäilytti ensin pistää jo käytössä olevaa kalenteriviikkoa julkisesti näkyville, mutta eipä siinä mitään kovin hirmuisia salaisuuksia ole, kunhan työmerkinnät nuhrusin näkyvistä. (Olisi pitänyt peittää ne kaikki tarralappumuistutuksilla, niin olisin vaikuttanut menevämmältä ja mielenkiintoisemmalta tyypiltä, mutta ihan niin tapahtumarikas ei viikko ollut!) Tämän viikon tarrat on peräisin Violet LeBeauxilta (pupu ja planneri)  ja The Police Wife Plannerilta (kitarat muistuttamassa keikasta) Etsystä. Leimat sekalaisista lähteistä.



Ensi viikko näyttää sitäkin autiommalta, kun vasta koristeet ovat paikoillaan ja päiväkohtainen suunnittelu puolitiessään  - ja hei, ei nuo koristetarrat ole pelkkiä mustia möhkäleitä, vaikkei kuvassa kovin edukseen olekaan. Niissä on mustalla pohjalla harmaita lintuja! Ne ovat peräisin Ruby Gloom-tarra-arkin pohjasta, joka oli liian nätti pelkästään poisheitettäväksi, vaikka joudutte nyt lähinnä uskomaan sanaani näkemisen sijaan.


Mutta tosiaan, nythän sitä voisi ottaa ihan asiakseen koristella vaikka päiviäkin tarroilla! Varsinkin kun menin tilaamaan juuri Halloween-aiheisia (ja vähän syksyisiä) ja juuri kalenteriin tarkoitettuja. (Ylläolevat AJ6designsilta Etsystä). Olen myös harkinnut sitä, josko hankkisi ja piirtelisi niin paljon Halloween-kalenterikamaa, että ensi vuonna joka päivä olisi Halloween, myös kalenterissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti