-->

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

29 päivää Halloweeniin - kanien kranssit

Viime vuoden Halloweenkalenterissa lanseerattiin söpösunnuntai, joka teki kalenterin sunnuntaipäivistä omistettuja erityisesti kaneille, ja kaneille askartelulle. (Olikohan tarpeeksi monimutkaisesti sanottu?) Ja lisäksi jos  tuli pulaa ideoista tai laskuvirhe montako postausta viikkoon tarvitaan, söpösunnuntain saattoi aina kuitata postaamalla kuvia Englan söpöstä naamasta.  Mainio perinne siis, jatketaan samalla linjalla!


Tänä vuonna kuulemma syyskranssit ja erityisesti Halloween-kranssit ovat muotia.
Kanit ovat jo aiemmin saaneet pahviset joulukranssit ja juhannuskranssit. Ehkä on jo aika keksiä jotain uutta?


No, mutta syksyn satoa on vielä pusikot täynnä ja vähän kuivahtanut rinkeli toimii oivallisena kranssipohjana! Rinkelin kuivahtaneisuudesta riippuen koristeille (ainakin lehtiruusukkeille) voi joutua tökkimään reikiä erillisellä apuvälineellä, mutta marjat joissa on vähän kantaa mukana saa rinkeliin kiinni helposti sellaisenaankin. Jos kantaa ei ole, kiinnityksessä voi käyttää luovuutta, kuten heinänkorsia tai neulasia.


Engla poimi omastaan ensimmäisenä pihlajanmarjat, Sinatra nyppi aronian marjoista neulasia ja maisteli ruusunmarjaa - mutta Boogie huomasi ensimmäiseksi, että pohja onkin tehty rinkelistä, ja se oli sitten menoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti