-->

perjantai 23. toukokuuta 2014

Huikeat Lehmus-huivit

Tänään voisin päivittää, että helle ja neuleet ne yhteen soppii, mutta oikeasti nämä on neulottu jo aikaisemmin. Lahjaksi mennyt oli saapunut saajalleen tänään, joten nyt sitten vasta kehtaan päivittää.


Aikaisemmat seikkailuni  Lehmus-huivin parissa ajoittuivat Joulun tienoille. Tykkäsin mallista, ja kuten sanottua, mieleen tuli muitakin jotka voisivat tykätä tietyin värivarauksin. Niinpä piti ottaa toinen erä lehtien neulomista, kun vastaan tuli vielä sopivan värinen lanka. (Lanka oli tällä kertaa jotain Kartopua, jonka vyötteen ehdin tietysti hukkaamaan, mutta jonka olin ehtinyt kuvata jossain vaiheessa.)

Tässä lopputulos pingotuksessa ja sittemmin neulojan niskassa ennen lähetystä:



Mutta mikäs pieni huivinpalanen tuosta pingotuskuvasta pilkistää? Se ei ole unohtunut huivinkärki, vaan tuota isompaa huivia neuloskellessa tuli mieleen, että samaa ohjettahan voisi hyödyntää myös vaikka Barbien huiviin. Sanottu ja tehty - puikkokoko pienemmäksi (isompi on neulottu tutusti 4 mm puikoilla, pienempi 2 mm) ja hyödyntämään ohjeen kaavioita 1 ja 3... Kun yksi barbinhuivi oli valmis, piti sitten tehdä myös toinen - siitä langasta, mistä aikaisempi iso huivi oli neulottu.

Seuraavaksi pääsivät Summer ja Christie esittelemään valmiita huiveja.






Noista nuppineuloista huivin kiinnityksessä tuli mieleen ihan Narnian Riipitsiipin miekka, kun kokeilin saisiko huivia jotenkin kiinni. Hempeitten huivien lisäksi barbit siis saattavat kantaa myös itsepuolustusvälineitä!



Lisäksi huivit tuli testattua tässä viheriän huivin pingotusta vahtivan Vislaavan Pupun päällä.  (Tuo pupupatsas oikeasti viheltää. Sain sen joskus lahjaksi...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti